Bedrijven

Klik op een cluster voor meer informatie


Zeggershoek Noord Noord-oost HTSP Midden Mid-midden Haven Zuid-west Zuid-oost

Noord

Agar Holding B.V.

 

Betonmortel, de ruggegraat van alle bouw- en betonconstructiewerk. Materiaal met onbegrensde mogelijkheden. Met een rijk verleden én mooie toekomst. Eeuwenlang maken mensen al gebruik van het bindmiddel cement met toevoeging van zand en grind. Jarenlang zijn de basiselementen nauwelijks veranderd. Maar de laatste decennia is betonmortel het voortdurende middelpunt van kwaliteitsbeheer, professionalisering en innovatie.

Betoncentrale Twenthe geeft hieraan sinds 1955 op geheel eigen wijze invulling. Een vakpionier, die telkens nieuwe toepassingen uit het product weet te halen. Met vijf vestigingen in de regio (Hengelo, Enschede, Almelo, Groenlo en Doetinchem) en een moderne mixervloot is de Betoncentrale Twenthe altijd dicht bij u in de buurt!

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Brok Interieurbouw BV

 

Al vanaf 1908 is Brok & Zn aktief op het gebied van interieurbouw en binnenhuisarchitektuur. Vormgeving, vakmanschap en veelzijdigheid. Een team van specialisten en een eigen meubelmakerij maakt Brok tot uw enige aanspreekpunt van ontwikkeling tot realisatie. Brokwerkt geheel zelfstandig in opdracht, maar eveneens voor collega’s en voert ook hun ontwerpen en die van derden uit. Daarbij beperkt zij zich niet tot vrijblijvende adviezen, maar geeft begeleiding en ondersteuning tot en met het inschakelen van de aannemer, het installatiebedrijf, de schilder enzovoort.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Egberink Dakbedekkingen

 

Een lek dak is niet fijn. Heeft u een daklekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

HKS Metals BV

 

HKS Metals beschouwt metaalrecycling als een industrieel proces waaruit hoogwaardige grondstoffen worden gewonnen. De hoofdactiviteiten van HKS Metals zijn: recuperatie van metalen en het optreden als intermediair tussen leverancier en afnemer. Aan de inkoopzijde heeft de onderneming contacten met aanbieders zoals industriële bedrijven, sloopondernemingen, nutsbedrijven, integrale afval behandelingsbedrijven, handelaren en nationale en regionale overheden. Aan de verkoopzijde beschikt HKS Metals over rechtstreekse contacten met afnemers zoals staalproducenten, gieterijen en non-ferro producenten, zowel binnen en buiten Europa. HKS Metals is daarom de juiste schakel tussen aanbieder en afnemer en zorgt er bovendien voor dat kwaliteit en prijs op elkaar zijn afgestemd.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Morssinkhof Groep

 

De Morssinkhof Groep is fabrikant van betonnen GWW- en sierbestratingproducten én leverancier van straatbakstenen en gevelstenen.

De Morssinkhof Groep wordt gedragen door de gedrevenheid en loyaliteit van haar medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze relaties. Geen enkele medewerker uitgezonderd, …. iedereen levert daaraan een onmisbare bijdrage!

De enorme markt-, product- en productiekennis onder de medewerkers zorgt er voor dat we gerust kunnen stellen dat we ‘kneepjes van het vak’ beheersen, waarbij we vanzelfsprekend blijven investeren in het moderniseren van de productieprocessen. Intussen staan we garant voor de kwaliteit van de geproduceerde betonnen GWW- en sierbestratingsproducten. Dat, uiteraard volledig conform de normen en eisen, zoals die daaraan gesteld worden.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Securion

 

Securion is een op het bedrijvenpark Twentekanaal gevestigde dienstverlenende organisatie met kerntaken op het gebied van beveiliging, veiligheid en dienstverlening.

Securion kan naast de traditionele diensten zoals mobiele surveillance, alarmopvolging, receptiediensten en permanente objectbeveiliging ook zorgdragen voor innovatieve oplossingen. Doordat Securion een eigen Observatie- en Servicecentrale in huis heeft kan er 24 uur per dag middels camerabeelden toezicht worden gehouden op uw eigendom.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Suez

 

De voormalige naam SITA stond oorspronkelijk voor Société Industrielle des Transports Automobiles. Oftewel, de eerste gemotoriseerde huisvuilwagens in de geschiedenis. Een ontwikkeling die rond 1919 ontstond in de grote steden in Frankrijk. En voortkwam uit meer behoefte aan hygiëne en snellere afvalverwijdering.

Inmiddels doet SUEZ veel meer dan dat.

 

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Zeggershoek

Van Dorp Installaties

 

Van Dorp installaties bv is een landelijk werkend installatiebedrijf met vestigingen in, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Rotterdam, Oud-Beijerland, Uden, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt circa 900 medewerkers. Als totaalinstallateur bieden wij een totaalpakket aan technische diensten en kunnen wij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo
BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

De Reclamerij

 

Zoekmachine optimalisatie, Digitale mailings, Traditionele mailings, Beursstands, Huisstijl ontwerp, Briefpapier, Visitekaartjes, Enveloppen, Folders, Flyers, Posters, Kranten, Autobelettering, Social Media, Stickers, Aanbestedingen, Jaarverslagen, Websites, Webwinkels, Spandoeken, Banners, Vlaggen, Bedrijfspresentaties, Verpakkingen, Drukwerkbegeleiding, Logo’s, Nieuwsbrieven.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Noord-oost

Papen Metaaltechniek

 

Papen Metaal Techniek is uw expert of partner wanneer het op fijnmechanische bewerking van metalen, non-ferros en kunststoffen voor de industrie aankomt.​ Van reparatie van machineonderdelen tot de fabricage van industrieel gereedschap, wij leveren op maat gemaakt precisiewerk.

Kwaliteit staat bij ons garant. Dat wil niet zeggen dat wij geen korte levertijden hebben. In tegendeel, wij kiezen altijd de snelste route naar het beste resultaat. Wij hebben de faciliteiten om veel binnenshuis te kunnen doen, waardoor de lijnen kort blijven en op kosten bespaard wordt.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Stork Thermeq BV

 

Stork is dedicated to improving asset performance, safety and cost-efficiency for Clients throughout the asset life cycle. For Clients operating in the oil and gas, chemicals and process, metals and mining, power, and manufacturing industries, we aim to be their asset integrity partner. We offer a wide range of integrated solutions and specialist services across all areas of maintenance, modification and asset integrity.

With approximately 19,000 employees in over 100 countries, we serve more than 4,000 Clients across six continents. We enter life-long partnerships, growing our Clients’ business sustainably and successfully.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

HTSP

Thales group

 

Thales Group is a French multinational company that designs and builds electrical systems and provides services for the aerospace, defence, transportation and security markets

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Midden

Cleaning Twente BV

 

Cleaning Twente is opgericht in Hengelo in 1987 en is sindsdien gestaag gegroeid. Begonnen als een kleine nieuwkomer in de wereld van het tankcleanen behoren we nu tot de meest professionele tankreinigingen in Nederland. Met klanten uit geheel Europa zijn we een belangrijke schakel in het internationale tankwagen- en tankcontainertransport geworden.

Cleaning Twente beschikt over 3 reinigingsbanen waarin tankwagens en tankcontainers inwendig worden gereinigd, met de modernste technieken. Wij bieden kwaliteitsreinigingen van de meeste ADR-producten en bacterievrij reinigingen volgens de HACCP richtlijnen, voor het reinigen van levensmiddelen.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo
BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Combi Terminal Twente

 

CTT is een uiterst moderne inlandterminal in Hengelo, met eigen op- en overslagterminals in Rotterdam, Almelo en Bad Bentheim (D). Als professioneel logistiek partner bieden wij de voordelen van synchromodaal vervoer, met mogelijkheden voor containertransport over water, goederenvervoer per spoor en containervervoer over de weg. Naast Nederland en het Duitse achterland behoren ook Scandinavië, Oost- en Zuid-Europa tot de mogelijkheden.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

RRB Lunchroom Snackcorner Zuid

RRB Lunchroom Snackcorner Zuid is een nieuwe horecagelegenheid in het hart van Hengelo Zuid. U vindt er een afhaalgedeelte met o.a. overheerlijke verse broodjes gezond. Er is ook een cafetariagedeelte en een klein restaurant. Daar kunt u een volledige maaltijd eten, al vanaf €8,50.
Of een lekker kopje koffie nuttigen van ons huismerk Beukenhorst. Maar een een lekker biertje van de tap hoort ook tot de mogelijkheden (Hertog Jan en Weiznerbier)

Kom gerust eens langs en laat u verrassen door onze warme broodjes en menu’s.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Mammoet Nederland BV

 

Mammoet is specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Onze specialiteit is het transporteren, verschepen, plaatsen (horizontaal en verticaal) en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water. Mammoet bedient vijf belangrijke markten: de petrochemie, de energiesector, de civiele sector, de offshore industrie en maritieme branche.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Op- en Overslag Twente BV

U kunt bij ons terecht voor het lossen van binnenvaartschepen, de aanvoerroute voor schepen met een maximale maat van 110 bij 11.40 bij 2.60. Bij Op en Overslag Twente beschikken wij over 2 loskades, elk voorzien van een snelle hydraulische kraan, met een capaciteit van 300ton per uur, er is tevens een mogelijkheid om de goederen tijdens de lossing te wegen met een geijkte weeginstallatie. Vervolgens kunt u kiezen om de goederen bij ons op te slaan of direct verder te transporteren.

Uiteraard kunt u ook over de weg goederen aanvoeren, wij beschikken over een snelle stortput en diverse loodsen waar de goederen gekipt kunnen worden.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

RRB Lunchroom Snackcorner Zuid

RRB Lunchroom Snackcorner Zuid is een nieuwe horecagelegenheid in het hart van Hengelo Zuid. U vindt er een afhaalgedeelte met o.a. overheerlijke verse broodjes gezond. Er is ook een cafetariagedeelte en een klein restaurant. Daar kunt u een volledige maaltijd eten, al vanaf €8,50.
Of een lekker kopje koffie nuttigen van ons huismerk Beukenhorst. Maar een een lekker biertje van de tap hoort ook tot de mogelijkheden (Hertog Jan en Weiznerbier)

Kom gerust eens langs en laat u verrassen door onze warme broodjes en menu’s.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Haven

Familiepretpark De Waarbeek BV

 

Wie kent het niet van vroeger? Het gezelligste pretpark van Twente, De Waarbeek. In de bossen tussen Enschede en Hengelo ligt dit nostalgische familiepretpark.

Attracties uit het verleden, voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken De Waarbeek tot speelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s een geweldig dagje uit!
Toiletgebruik op het park is gratis en er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

van Heteren Weg- en Waterbouw BV

 

De markt waarin wij opereren wordt gedomineerd door grote spelers. Als kleine onderneming willen wij ons onderscheiden. Dat kunnen we en dat doen we. Daar waar mogelijk zijn we beter in de uitvoering van het werk. Daarom denken en handelen we voortdurend vorsend en innovatief. We wenden onze kennis en vakmanschap klantgericht aan. We streven er naar open en integer te communiceren, zowel intercollegiaal als naar onze opdrachtgevers. Als vooruitstrevende onderneming erkennen we het belang van veiligheid, gezondheid en milieu.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Mid-midden

Jowitherm

 

owitherm Nederland BV is een toonaangevende leverancier van elektrische verwarmingssystemen en infraroodverwarming in Nederland en België. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zijn de basis voor kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundige adviezen.

In de loop der jaren hebben wij vele interessante projecten uitgevoerd. Voor woningbouw en utiliteit bieden wij het complete programma. Huikeshoven BV is ons zusterbedrijf voor industriële toepassingen.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Teham Pongers

 

Teham Pongers is totaalleverancier
Het leveringsprogramma van Teham Pongers omvat een volledig pakket van stalen en non-ferro producten, zoals stafstaal, balken, profiel- en ronde buizen, buiscomponenten, koudgevormde profielen, plaatstaal, speciaalstaal en dus ook roestvaststaal en aluminium.
Teham Pongers beschikt over een moderne zaaginstallatie. Desgewenst worden de materialen gestraald en/of geconserveerd. Constructiebedrijven, machinefabrieken, de agro industrie, de bouwnijverheid, plaatverwerkende bedrijven, toeleveringsbedrijven en andere industrieën vinden hun weg naar Teham Pongers. Teham Pongers is tevens lid van de Staalfederatie Nederland

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Zuid-west

Graveertechniek Nederland

 

Graveertechniek Nederland B.V. ,opgericht in de jaren 50, en in de jaren ’80 Letter-Licht Nederland B.V. werd als nieuwe loot toegevoegd aan de Holding. In 2005 werd het team versterkt door Esman Reklame. Wij zijn zowel in Nederland als in het buitenland actief. De vraag vanuit het bedrijfsleven naar een totaalpakket van technieken is de aanleiding geweest om Letter-Licht Nederland B.V. op te richten.
Naast het graveren gaan we ons meer toeleggen op neon , autobelettering bewegwijzering , zuilen , gevel belettering en stickers.
U vindt onze bedrijven aan de Granaatstraat 24 te Hengelo (Overijssel), op het industrieterrein Twente kanaal achter de Makro

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Hemabo

 

Hemabo heeft meer dan 50 jaar ervaring met het realiseren van complexe vormen en samenstellingen naar de hoogste standaarden. We vervullen dan ook een toppositie binnen Europa als het gaat om het mechanisch bewerken van kunststoffen uit halffabricaat.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

PowerspeX BV

 

Powerspex is een technisch bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van proceautomatiseringsoplossingen, vanaf haalbaarheidsstudie tot aan de engineering, paneelbouw, montage, inbedrijfstelling en nazorg. Naast energie oriënteert Powerspex zich ook op het maritieme en chemische marktsegment.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Volvodealer Harrie Arendsen

Welkom bij Volvo Harrie Arendsen Hengelo. Volvo Harrie Arendsen is sinds 1968 een begrip in de Achterhoek, De Liemers en sinds kort ook in Twente. Met “Heel veel Harrie” koppelen wij service en klantvriendelijkheid, kenmerkend voor ons bedrijf aan de voordelen van het officiële dealerschap.

Volvo Harrie Arendsen nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze vestiging in Hengelo (Ov). Onze werkplaats en showroom is te vinden op Bedrijventerrein
Twentekanaal Zuid, gelegen ten zuiden van Hengelo, vlakbij de A1 en is goed te bereiken voor klanten uit Twente en omgeving.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo

Zuid-oost

Wagenborg Nedlift Hengelo

 

Transport van buitengewone objecten vraagt om buitengewone
oplossingen. Wagenborg is specialist in het ontwikkelen van dergelijke
oplossingen. Onze engineers zijn op hun best wanneer ze worden
uitgedaagd en er een beroep wordt gedaan op hun innovatieve vermogens.

Geavanceerd hijs- en transportmaterieel is natuurlijk prachtig,
maar niet het belangrijkste voor een goed project. Het is de oplossing
en de uitvoeringsmethode die de doorslag geven bij uw beslissing om een
project aan ons over te laten. Deskundige en ervaren engineers en
projectmanagers zoeken daarom altijd naar de meest optimale
uitvoeringsmethode, rekening houdend met uw bedrijfsprocessen en
tijdsplanning. Zij kennen als geen ander de mogelijkheden van het
materieel en weten hoe dit optimaal kan worden ingezet. Met voortdurende
aandacht voor een praktische en veilige uitvoering.

Website

BIT Open Bedrijvendag 2017 | Hengelo